اسدالله بيات با اشاره به اينکه جهت گيريهاي صنايعدستي همدان در برنامه پنج ساله پنجم در قالب 8 سياست کلي مشخص شده، اظهار داشت: تعريف اين جهت گيريهاي روند کلي برنامه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در پنج سال پيش رو مشخص ميکند.
وي ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با پيش بيني جهت گيريهاي اصلي، زير مجموعههايي را نيز براي آن تعريف کرده تا نحوه اجرايي شدن به صورت جزئي نيز مشخص شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي اين استان تصريح کرد: تعريف جهت گيريهاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در برنامه پنجم جدا از سياستهاي کلي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور نيست.
بيات اضافه کرد: تحقق مستمر و پايدار رشد صنايعدستي و افزايش سهم آن در فعاليتهاي اقتصادي استان، ساماندهي منابع انساني و مشارکت واقعي بخش خصوصي براي بهبود مديريت بنگاههاي اقتصادي و تقويت و توسعه زير ساختها با محوريت صرفه جويي در انرژي بخشي از جهت گيريهاي اصلي را تشکيل ميدهند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه استقرار فعاليتهاي صنايعدستي بر مبناي مزيتها، پتانسيلها در کانونها، خوشهها و مراکز تجميع توليد در شهرها و روستاها با رعايت توازن منطقهاي يکي ديگر از موضوعات مورد تأکيد است، گفت: همچنين تأمين مواد اوليه صنايعدستي داخلي به منظور جلوگيري از خروج محصولات خام و فرآوري شده در کنار رقابت پذيري محصولات توليدي استان در سطح کشور و بازارهاي منطقهاي با رويکرد استاندارد سازي توليد و بهبود نظام توزيع نيز در اين جهت گيريها مورد توجه است.
وي در ادامه اظهار داشت: اين در حالي است که بهبود شرايط زيست محيطي صنايعدستي استان به منظور نيل به هدف صنعت سبز و حرکت به سمت صنايعدستي مبتني بر تکنولوژي برتر جهت افزايش سهم آن در بخش صنعت استان و رسيدن به صنايعدستي برتر کشور نيز در جهت گيريهاي اصلي مورد نظر است.
اسدالله بيات خاطرنشان کرد: با جمع بندي جهت گيريهاي اصلي و زير مجموعهها، اين مطالب در اختيار استانداري همدان قرار گرفته تا با بررسيهاي نهايي و دفاع معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي از موارد مذکور براي اجرايي شدن در دستور کار قرار گيرد.
111/
انتهای پیام/